Mirjam Peeters

HOMEMirjam PeetersBestellenWorkshopsLinksJPP ViltmachineKLEDINGJas / colbertTrui / BodyRokNATUURBloemenINTERIEURWandkledenKussensACCESSOIRESBolo tiesHalskettingen

 

Gedreven door passie en interesse.

Mirjam Peeters, geboren in Limburg, opgegroeid op de boerderij, van jongs af aan omringd door natuur en beesten. Geweldig leven. Dat besef je pas vele jaren later. Hard werken maar ook intens genieten zeker het vele paardrijden in de bossen. Daar ligt ongetwijfeld de inspiratiebron van mijn werk en het intensieve doorzettingsvermogen.

Nu woonachtig te Rotterdam. Gelukkig vlakbij het "Kralingse bos" waar het ook heerlijk is. Door de jaren heen bezig geweest met allerlei kunstzinnige projectjes, schilderen, meubelstofferen, houtbewerking, sjabloneren, fresco's. Om een basis inkomen te hebben, ben ik 3 dagen in de week creatief bezig met cijfertjes en de rest van de week investeer ik in mijn eigen viltbedrijfje.

Neuchi  Nakama Vilt. Dit is Japans voor waardevolle vriend, een eerbetoon aan mijn overleden hond.
Mijn viltbedrijfje is erg divers en nog steeds na al die jaren vilten blijvend in ontwikkeling. Mijn passie gaat uit naar vilten kleding, elegant en tegelijkertijd stoer te noemen. Idee├źn en kleuren komen vaak van dieren en uit de natuur.

Momenteel een verrassende nieuwe collectie vilten sieraden.
Dus kom snel naar:
Atelier nnvilt Rotterdam (Kralingen)
atelier open op afspraak. U kunt mij mailen: info@nnvilt.nl
of bellen 06 - 42 10 45 67

Men zegt wel eens less is more, dat is ook mijn streven in mijn viltwerk. 

Kracht is eenvoud.